QC Motortechniek

rookeffect BMW oldtimer motorfiets.
Een gespecialiseerde motorfietmonteur voor kundig onderhoud, reparatie, bandenservice en aankoopkeuring van jouw motorfiets.

onderhoud, reparatie, aankoopkeuring en bandenservice

aanbod

Onderhoud

Bij zowel het klein als groot onderhoud houden wij het onderhoudsschema van uw merk aan. Indien er een onderdeel vervangen moet worden, gebruiken wij hiervoor alleen A-merken zoals o.a. Brembo, DID, Tsubaki, NGK, Putoline en Goodridge. QC Motortechniek geeft altijd een prijsopgave voorafgaand aan het onderhoud. Geen vervelende verrassingen en altijd de beste service.

onderhoud-en-reparatie van BMW, Ducati, Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, KTW, Aprilia, Triumph en overige motorfietsmerken.

Reparatie

Vervelend wanneer uw motor het niet doet. Gelukkig hebben wij ruime ervaring in het repareren van motorfietsen. Voor simpele elektrische storingen, cardanreparaties, ABS-revisies tot complete motorblokrevisies kunt u bij ons terecht. Bij schadereparaties maken wij, indien gewenst, een compleet schaderapport op en zorgen voor de afwikkeling met uw verzekeraar. Reparaties gaan altijd in overleg en vooraf een prijsopgave.

Bandenservice

QC Motortechniek kan uw motorfiets voorzien van ‘nieuwe rubbers’ van A-merkfabrikanten zoals o.a. Bridgestone, Continental, Dunlop, Metzeler, Michelin en Pirelli. Afhankelijk van uw motorfiets is montage en balanceren inbegrepen bij de prijs.

Wanneer u met eigen banden komt, brengen wij arbeidskosten in rekening. Montage en balanceren al vanaf € 20. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Pitsstop bandenservice-en-shop voor motorfietsen.

Shop

Als officieel Akrapovic dealer kunt u bij ons terecht voor deze fantastische uitlaten. Daarnaast kunt u alle A-merken en originele onderdelen en oliën die wij gebruiken voor het onderhoud en de reparatie van uw motorfiets ook los in onze shop kopen. Wanneer bepaalde onderdelen niet op voorraad zijn, bestellen wij deze direct voor u. Dankzij de goede leveranciersrelatie hebben wij deze meestal de volgende dag al in huis.

Aankoopkeuring

Na maanden of misschien wel jaren van sparen is het zover. U gaat een gebruikte motorfiets kopen bij een particulier of motorzaak. Maar hoe weet u zeker dat u geen ‘kat-in-de-zak’ koopt?  

Aan de hand van een uitgebreide controlelijst checkt QC Motortechniek uw motorfiets. Wat volgt is een aankooprapport inclusief de kosten van het verhelpen van eventuele problemen of gebreken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Veilig en met een gerust gevoel de weg op

facebook-link naar QC Motortechniek pagina.
Link naar whatsapp QC Motortechniek.
Youtube-link naar QC Motortechniek pagina.
direct bellen met QC Motortechniek.

QC Motortechniek

Randstad 22-53

1316BS Almere

T. 06-42 24 24 51  

info@QCMotortechniek.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.

OK