QC Motortechniek

rookeffect BMW oldtimer motorfiets.

passie & liefde voor motortechniek

BMW-R1200GS-Adventure

about

Quido Cahuzak. Motor-technicus voor onderhoud en reparatie van BMW, Ducati, Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, KTM , Aprilia en overige motorfietsmerken.
Ruime, goed geoutilleerde motorfiets-werkplaats.

Een leven vol motorpassie

Mijn naam is Quido Cahuzak. De QC achter QC Motortechniek.


Met bijna 25 jaar ervaring in de motorbranche, ben ik bijna mijn gehele werkzame leven actief in deze dynamische branche. Op mijn twintigste heb ik mijn diploma’s 2e en 1e motorfietstechnicus gehaald. Daarna heb ik tevens mijn bevoegdheid als leermeester afgerond. 


Als motorfietstechnicus heb ik het grote genoegen gehad om bij verschillende gerenommeerde merkdealers werkervaring op te doen. De boxertechniek van BMW en de desmodromische klepbediening van Ducati hebben voor mij geen geheimen meer. 


Daarnaast heb ik gewerkt bij zogenaamde multi-dealers. Motorfietsdealers met verschillende merken in hun showroom (en werkplaats). Denk hierbij met name aan de Japanse merken Honda, Yamaha, Suzuki en Kawasaki en de exclusieve Europese merken als Moto Guzzi en KTM.


Al deze motorfietsen hebben iets unieks. Hun eigen ‘karakter’. Maar na al die jaren ervaring kan ik één ding wel concluderen; in basis is iedere motorfiets hetzelfde.  


Dat laatste klinkt saai.  Zeker na een kwart eeuw motorfietsen repareren en onderhouden. Maar hoe saai het ook mag klinken, ik doe niets liever. Iedere motorfiets, iedere reparatie of onderhoudsbeurt pak ik vol liefde aan. Ik prijs mij een gelukkig man. Ik heb van mijn hobby en passie mijn werk gemaakt.


Ik kijk vol verwachting uit naar de komst van jouw motorfiets. Tot gauw.


Met vriendelijke groet,

Quido Cahuzak

Quido’s Cases

Regelmatig krijg ik vragen over motorreparaties, onderhoud en andere technische vragen over motorfietsen. Op mijn YouTube-kanaal geef ik hier antwoorden op.

Link naar facebook pagina QC motortechniek.
Link naar whatsapp QC Motortechniek.
Link naar YouTube pagina QC Motortechniek voor informatie over motorfietsonderhoud en reparatie.
Link om direct te bellen voor info over motorfiets onderhoud en reparatie.
YouTube link naar video montage stalen-remleidingen voor motorfietsen.
Quido demonstreert hoe een stalen remleiding op maat wordt gemaakt.

QC Motortechniek

Randstad 22-53

1316BS Almere

T. 06-42 24 24 51  

info@QCMotortechniek.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.

OK